Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că este interesat de o nou candidatură la primărie, dacă va reuşi să câştige încrederea sătmărenilor.

“În primul rând această decizie aparţine organizaţiei municipale a UDMR, dar vreau să vă spun că dacă sătmărenii ne încredinţează, şi folosesc acest plural pentru că noi lucrăm în echipă şi tot timpul am susţinut că administraţia publică este un sport de echipă nu un sport individual, noi avem o echipă şi suntem printre puţinii care avem, după cum se vede, şi strategie pentru următorii ani. Răspunsul ferm este că da, dacă reuşim să avem încrederea sătmărenilor, suntem gata să continuăm”, a declarat edilul.

Kereskenyi a obţinut două mandate de primar în municipiul Satu Mare, după ce înainte a fost deputat şi viceprimar. El este şi preşedintele filialei municipale a UDMR Satu Mare. 

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentPeste 220.000 de bugetari primesc 15% în plus la salariu. Vor avea în continuare majorarea de 5% acordată deja
Articolul următorKelemen Hunor, atac la coaliție: Au introdus taxa pe concedii medicale și acum fac concurs care să o scoată. Asta e stabilitate?