Purtătorul de cuvânt al UDMR, Csoma Botond, a declarat joi la Prima News că UDMR îşi va anunţa candidatul la prezidenţiale în luna septembrie, el arătând că în opinia sa ar fi bine dacă ar candida preşedintele partidului, Kelemen Hunor, pentru că are legitimitate, conform News.ro.

„Eu cred că preşedintele UDMR este favorit. Are o legitimitate şi eu cred că ar fi cel mai adecvat candidat. A spus acest lucru dar ştiţi cum e în politică, se poate răzgândi, Eu cred că ar fi bine dacă domnul Kelemen ar candida”, a spus Csoma Botond.

Despre cele trei weeekenduri de alegeri prezidenţiale şi parlamentare, Csoma Botond a precizat că este greu de anticipat care va fi mobilizarea la vot a electoratului.

Csoma Botond a mai spus că este foarte bine că nu se suprapun alegerile prezidenţiale cu parlamentarele, deşi campania se suprapune. ”Noi am făcut o propunere pentru luna octombrie, nu s-a acceptat dar credem că electoratul poate fi mobilizat”, a adăugat el.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentEliot Sorel, în dialog cu Ana Maria Păcuraru-interviul care promite să schimbe cursul politicii internaționale: Biden are ocazia să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage – VIDEO
Articolul următorSondaj de opinie INSCOP Research: Estimare rezultate la alegerile prezidențiale