Prim-ministrul ungar Viktor Orbán l-a felicitat într-o scrisoare pe Florin Cîţu cu ocazia alegerii sale în funcţia de prim-ministru al României, transmiţându-i că poate conta pe sprijinul guvernului său, a anunţat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al prim-ministrului, conform MTI, scrie News.ro.

“Sunt convins că o colaborare între România şi Ungaria bazată pe respectul reciproc va putea contribui semnificativ, în anii viitori, la dezvoltarea ţărilor noastre, la creşterea forţei economice a Uniunii Europene şi la bunăstarea cetăţenilor”, a scris Viktor Orbán.

El şi-a exprimat bucuria faţă de faptul că reprezentanţii minorităţii maghiare din România au primit un rol important în noul guvern de coaliţie.

“Doresc să reuşiţi cu forţele unite realizarea tuturor elementelor ale programului de guvernare. În ceea ce mă priveşte, vreau să vă asigur că puteţi conta pe sprijinul guvernului meu în dezvoltarea relaţiilor, în cooperarea internaţională şi în realizarea obiectivelor comune ale ţărilor noastre”, a afirmat în scrisoarea sa de felicitare Viktor Orbán.

Articolul precedentNoul ministru al sportului: “Țin cu Csikszereda Miercurea Ciuc”
Articolul următorMedicii de la Universitar, surpriză pentru copiii săraci