Candidat UDMR la Primăria Oradea, dar fără sa fie variantă pentru viceprimar, deoarece nu apare și pe lista de consilieri locali ai UDMR, Cseke Attila a găsit oportun să își deschidă un sediu de campanie electorală, pe pietonalul străzii Republicii, colț cu Parcul Traian.

Este vorba despre o locație din Palatul Rimanoczy Kalman, cunoscut și drept Casa Venetiană.

Sediul va fi deschis de luni, 31 august, zilnic între orele 9 și 18. Cseke promite sa fie și el prezent la locație cel puțin 2 ore pe zi, în caz ca orădenii vor să îl abordeze – luni, miercuri și vineri între 9 și 11, marți și joi între 16 și 18.

“Poți fi mult mai aproape și zilnic cu cetățenii. Ușile acestui birou sunt deschise pentru orice orădean care dorește să se întâlnească cu subsemnatul sau cu ceilalți candidați pentru Consiliul Local, din partea UDMR”, a precizat Cseke.

Candidatul Cseke își desfășoară campania electorală sub sloganul “Echilibru sănătos”, el evidențiind aspectele care nu sunt azi, în echilibru, în Oradea.

Candidații UDMR din aceste alegeri locale au fotografii în vitrina sediului de campanie. Președintele executiv al filialei, Szabo Odon, punându-i pe toți candidații pentru Primăria și Consiliul Local Oradea să își semneze fotografiile electorale oficiale, pentru a fi afișat la sediu.

Sursa: bihon.ro

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentBEC anunță că a admis două alianţe electorale pentru alegerile parlamentare
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 69. Atenție, se deschid ușile!