Dr. Vass Levente, deputat UDMR de Mureș și secretar al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, a anunțat vineri, 18 septembrie, că și-a depus candidatura în interiorul organizației UDMR pentru a candida pe loc eligibil pentru un nou mandat de deputat la alegerile parlamentare care se vor desfășura în luna decembrie a acestui an.

”În calitate de deputat de Mureș, specialist în domeniul sănătății, în ultimii patru ani am inițiat numeroase proiecte legislative. Doresc să continui această activitate, din acest motiv mi-am depus, azi, candidatura pentru un nou mandat de deputat la UDMR Mureș. Fac un apel către târgumureșeni și către mureșeni să-mi acorde susținere pentru a-mi continua munca. Voi pune accent pe telemedicină, dezvoltarea ambulatoriului de specialitate și a sistemului de medicină de familie. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și pentru că îmi sunteți alături”, a transmis dr. Vass Levente, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit paginii web a Camerei Deputaților, www.cdep.ro, în mandatul 206-2020 dr. Vass Levente a avut 73 de luări de cuvânt (în 59 de ședințe), 6 declarații politice, 15 întrebări și interpelări, 3 moțiuni, 114 propuneri legislative inițiate din care 32 promulgate legi și un proiect de hotărâre inițiat.

Sursa: zi-de-zi.ro

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentComitetului Național pentru Situații de Urgență, decizie de ultimă oră privind cursurile elevilor de alegerile locale
Articolul următorCurtea Constituțională hotărăște azi dacă alocațiile vor fi dublate sau majorate în etape