Europarlamentarul UDMR Vincze Lóránt a declarat luni, la Târgu Mureş, că în perioada următoare o serie de fonduri ale Uniunii Europene vor fi disponibile pentru dezvoltare şi că din această perspectivă este important cine va conduce judeţul Mureş şi municipiul Târgu Mureş, potrivit Agerpres.

El a spus că este nevoie de continuitate şi de proiecte de dezvoltare la nivelul Consiliului Judeţean Mureş şi că rolul său, la Bruxelles, este acela de a sprijini.

“Este nevoie de continuitate şi de continuarea dezvoltărilor. Rolul meu este să sprijin această activitate de la Bruxelles. În următorii 7 ani, vor fi disponibile multe fonduri UE pentru dezvoltarea judeţului şi a oraşului. Din păcate, în ultimii ani, Târgu Mureşul nu a accesat acele fonduri din care ar fi putut să se dezvolte acest oraş şi această comunitate. Este foarte important ca, pe lângă judeţul Mureş, şi la Târgu Mureş să fie o conducere care poate să aducă schimbări. Soós Zoltán şi echipa lui promit această schimbare şi eu cred că va reuşi ce îşi propune”, a declarat Vincze Lóránt, care a participat la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Mureş, la înscrierea candidaţilor UDMR la Consiliul Judeţean Mureş.

 

 

 
Articolul precedentPreşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor, candidează din partea UDMR pentru un nou mandat
Articolul următorEXCLUSIV – VIDEO INTERVIU MARATON cu procurorul Mircea Negulescu: primele declarații de la reținere. Alegerile, dinamitate!