Ludovic Orban a fost aproape linșat de protestatarii AUR de la Palatul Parlamentului. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-l scoate pe fostul premier din mulțimea furioasă.

Este scandal la Parlament după ce George Simion a făcut un nou protest la porțile Camerei Deputaților. Simpatizanții AUR au scandat încă de la primele ore ale programului, iar la fața locului au interenit jandarmii.

Simion nu a fost lăsat să intre în Parlament după ce un membru din partidul său a fost găsit de ofițerii SPP cu mai multe gloanțe de pistol.

„Am fot lăsat în pace în primă fază până au început să apară agitatorii. Au oameni care le dictează comportmentul. Antonio Andrusceac a încercat să-i convingă pe protestatari să nu mă agreseze. Am fost înjurat, era evident că erau agitatori și incitau la agresiune. 

Eu sunt un parlamentar de opoziție, nu mai am nicio legătură cu puterea. Acești indivizi sunt în stare să insulte pe oricine are o părere contra. Nu se poate așa ceva în democrație. Asta nu e democrație, e violență”, a spus Ludovic Orban.

El a intrat în dialog cu Dan Tănasă, care i-a spus că oamenii sunt frustrați. 

„E un comportament de maidan generat de acești indivizi”, a mai spus Orban.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentLiderul senatorilor Uniunii, Turos Lóránd: Informația conform căreia UDMR ar lua în calcul ieşirea de la guvernare este una eronată
Articolul următorLiderul deputaților UDMR, Csoma Botond, agresat de susținătorii AUR