Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Attila-Zoltan Cseke, a fost vineri într-o vizită la Brăila, în cadrul căreia a vizitat o serie de obiective. Totodată s-a întâlnit cu primarii din județul Brăila, cu prefectul Nicușor Ciocan și cu președintele CJ Brăila.

Attila-Zoltan Cseke a mers alături de prefectul Județului Brăila Nicușor Ciocan, dar și de primarul Municipiului Brăila, Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac, la Bazinul Olimpic de Înot, la sediul OCPI proaspăt reabilitat, la Biserica ”Buna Vestire”, precum și la Podul suspendat peste Dunăre, chiar dacă acest ultim obiectiv nu se află sub tutela Ministerului Dezvoltării.

Ministrul a prezentat un proiect al ministerului legat de înființarea de creșe cu bani de la nivel guvernametal, în primă fază în municipii, proiect care se va baza pe trei piloni: infrastructură, pregătirea personalului și susținerea financiară a activității. Primarul Municipiului Brăila a fost informat că poate face o cerere pentru realizarea unei creșe în oraș, cu bani de la nivelul Ministerului Dezvoltării. 

Attila-Zoltan Cseke a spus că ministerul are Studiile de Fezabilitate pentru 3 tipuri de proiecte de creșe, cu 50, 70 sau 110 locuri. 

 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCentru de vaccinare pe Transalpina, de astăzi. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății: oricine este în drum poate să se vaccineze
Articolul următorMiron Mitrea: „Cîțu își folosește funcția ca să dea bani primarilor liberali în schimbul voturilor. Este ilegal!”