Consiliul Permanent al UDMR Sălaj l-a nominalizat, marţi, pe actualul inspector general şcolar adjunct, Dari Toma, pentru funcţia de prefect al judeţului, anunță AGERPRES.

“Dari Toma se bucură de experienţă vastă în administraţia publică, fiind consilier judeţean la al cincilea mandat, în prezent preşedinte al Comisiei de învăţământ, sănătate, protecţie socială, cultură, sport şi tineret; fost director şi director adjunct al Liceului Tehnologic Nr. 1 Sărmăşag. Este membru al mai multor asociaţii profesionale şi culturale prin care şi-a adus contribuţia la organizarea activităţii comunităţilor locale din mai multe perspective”, se arată într-un comunicat de presă al UDMR Sălaj.

În vârstă de 47 de ani, Dari Toma este de profesie inginer mecanic, având studii postuniversitare în “Informatică aplicată şi programare”. El este şi profesor, cu gradul didactic I.

“Având în vedere bogata biografie profesională a sus-numitului, avem convingerea, că în calitate de reprezentant al guvernului în judeţ, îşi va putea achita cu responsabilitate şi pragmatism toate responsabilităţile prevăzute în Constituţie şi legile care reglementează acest domeniu, în beneficiul tuturor locuitorilor judeţului Sălaj”, se menţionează în comunicat.

Dari Toma îl va înlocui în funcţie pe Virgil Ţurcaş, numit ca prefect al judeţului Sălaj cu susţinerea PNL. Organizaţiile judeţene ale PNL şi USR PLUS nu şi-au nominalizat încă persoanele pentru funcţiile de subprefect.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentMinistrul Raluca Turcan: Suntem la un minim istoric cu numărul dosare restante la recalculare
Articolul următorMinistrul Barna despre SUMAL 2.0: „Sistemul este funcțional și utilizat în momentul de față de peste 30.000 de utilizatori”