Monica Macovei este oficial inculpată în dosarul accidentului în urma căruia un motociclist a ajuns în spital! Fostul ministru al Justiției a fost chemat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța pentru a i se aduce la cunoștință faptul că procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale. Măsura vine după aproape 10 luni de la accident.

Fostul Ministru al Justiției Monica Macovei a ajuns, vineri dimineața, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, unde procurorii o vor pune oficial sub acuzare, act premergător trimiterii în judecată, și îi vor aduce la cunoștință calitatea de inculpat.

Potrivit unor surse, Monica Macovei este acuzată de vătămare corporală din culpă, după accidentul rutier de anul trecut, când a lovit un motociclist.

Monica Macovei, accident grav – fostul ministru al Justiției a lovit în plin un motociclist

Expertiza ar fi arătat că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, acroșând motociclistul care circula regulamentar.

La începutul lunii octombrie 2022, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

Accident Monica Macovei. FACIAS acuză tergiversări după rănirea motociclistului – Explicații cerute Parchetului și Poliției

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. La volanul mașinii se afla fostul ministru al Justiției Monica Macovei.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând că nu a consumat alcool.

Articolul precedentȘedință importantă de Guvern, astăzi. Legea privind calitatea în construcții va fi modificată
Articolul următorHunor Kelemen: Viktor Orbán a avut dreptate să critice avertismentul primit din partea diplomației românești