Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, prezent la Eforie Sud alături de Ministrul Mediului, Tanczos Barna, dar și de alte autorități locale și județene, a transmis că două dintre cele mai importante proiecte din județ de la Revoluție și până în prezent au fost începute în timpul mandatului a doi miniștri UDMR, potrivit Dobrogea.tv.

„Proiectul acesta de reducere a eroziunii costiere, de înnisipare, de extindere a plajelor, este cel mai important proiect care s-a întâmplat în județul Constanța de la Revoluție încoace. Și iată că el prinde contur în marea majoritate, pe timpul conducerii ministeriatului domnului Tanczos Barna. Și dacă va fi gata și Cazinoul, al doilea mare proiect de după Revoluție, pe timpul ministeriatului domnului Cseke Attila, viața este ironică. Vom vedea că doi miniștri de la UDMR au făcut cele mai importante lucruri în județul Constanța, într-un județ în care nu au dividende electorale”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Reamintim că Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, a efectuat astăzi o vizită de lucru la Eforie, acolo unde încep lurările de înnisipare la lotul 5. Acestea se desfăşoară în cadrul „Proiectului de protecție și reabilitare a litoralului românesc al Mării Negre în zona Eforie” — detalii aici: Ministrul Mediului, Tanczos Barna, prezent la Eforie Sud, la începerea lucrărilor de înnisipare la lotul 5: „Mă bucur că viteza cu care se lucrează acum este una bună”

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentCelulă de criză la Guvern după ce mii de oameni au avut zborurile ANULATE: Statul va trimite aeronave pentru pasagerii români
Articolul următorINS: Economia României a crescut în primul semestru, cu 5,8% faţă de semestrul I 2021, pe serie brută, la 609 miliarde lei preţuri curente