Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că această formaţiune are 8.390 de candidaţi pentru alegerile locale din 27 septembrie şi că se aşteaptă să câştige circa 200 de primării, relatează Agerpres.

“La alegerile locale campania începe mâine. UDMR are 8390 de candidaţi total, din care sunt 7.499 de candidaţi la consiliile locale, 602 candidaţi la consiliile judeţene, 286 de candidaţi la funcţia de primar, 10 candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a spus Kelemen Hunor.

În context, el a spus că se aşteaptă va UDMR să câştige aproximativ 200 de primării şi a îndemnat electoratul să meargă la vot.

“Sunt convins că, dacă candidaţii, colegii noştri, vor respecta recomandările pentru campania electorală, atunci nu vor exista riscuri şi nu vor exista probleme. Sunt convins că, dacă în ziua alegerilor, toate condiţiile vor fi îndeplinite şi regulile respectate, atunci îmbolnăvirile nu vor exista. Nu acele 5 minute sunt periculoase, nu acolo există risc, când intri, şi de aceea noi recomandăm şi spunem să mergeţi la vot pe 27 septembrie”, a mai spus Kelemen Hunor.

Articolul precedentCampania electorală a început vineri şi se încheie pe 26 septembrie. Reguli speciale, în contextul pandemiei de coronavirus
Articolul următorCandidatul UDMR la Primăria Miercurea Ciuc, Korodi Attila: Oamenii semnalează problema furturilor, a siguranţei copiilor şi a celor în vârstă