„Din păcate, (n.r. la Tulcea) este o încrengătură între firma privată și autoritățile de control și de autorizare. (…) Procurorii au deschis dosarul penal. Acolo vor fi foarte mulți care vor face pușcărie cu siguranță. Este o bombă ecologică. Mă voi duce în următoarele zile să văd și la fața locului ce se întâmplă. Vom schimba conducerea instituțiilor care nu și-au făcut treaba, dar este prea puțin să schimbi doi, trei directori. Trebuie să vină procuratura și să statueze un exemplu. Pentru că nu se poate. Este incredibil ce s-a întâmplat acolo. Cineva a mințit ani de zile. A fost acoperit de hârtii de autorități și s-a ajuns să avem în județul Tulcea o bombă ecologică. Este inadmisibil”, a declarat ministrul Mediului, Tanczos Barna, la „Legile Puterii”.

Reamintim că luna trecută au fost descoperite nenumărate cadavre de animale, îngropate în apropierea Dunării, în localitatea Smârdan, din județul Tulcea. A fost deschisă o anchetă, iar vizată este o firmă care a câștigat acum un an licitația pentru a incinera cadavrele oilor de pe nava scufundată în Portul Midia. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRoboţi pentru dezinfectare trimişi la spitalele din ţările UE, anunță europarlamentarul Dan Motreanu
Articolul următorKelemen Hunor: De la infrastructură mare până la sănătate, de la educaţie până la mediu şi dezvoltare locale, vor fi investiţii care vor schimba România