Kelemen Hunor – președintele UDMR spune că este un blocaj în discuțiile dintre partidele care negociază formarea viitorului guvern întrucât nu se înțeleg pe funcția de premier.

„Aici ne-am blocat. PNL nu acceptă ca PSD să vină cu propunere de premier, PSD nu acceptă PNL cu propunere de premier. Ambele partide vor să fie desemnat premier președintele partidului. S-a propus să fie o rotație în trei, se poate și premier independent. Era discuția să fiu și eu. Nu contează câte luni. Dacă începe UDMR, ceilalți sunt salvați pentru că după acea poate să vină și PNL și PSD. Problema este cine începe. Nu știu cine ar putea să fie premier independent. Depinde de personalitatea premierului”, a declarat Kelemen Hunor, miercuri.

Negocierile dintre PNL, PSD şi UDMR pe programul de guvernare au început, miercuri, cu partea economică şi socială.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentPHG Consulting, firma de consultanță care a dat României un președinte, premieri, miniștri. Portofoliu de top, management și leadership
Articolul următorMinistrul Cseke Attila dă de pământ cu USR-iștii: ”Acum spun ‘Vrem, vrem, vrem’, dar când au putut nu au făcut”