Președintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că în această primăvară nu este ușor să fii Gabriela Firea, comentând faptul că liderul PSD București a pierdut nominalizarea comună a PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei și s-a ferit să pronunțe numele lui Cătălin Cîrstoiu.

”Este de înțeles această luptă puternică pentru Primăria Generală, fiindcă (primarul general – n.a.) este cel mai votat om după președintele României, îți dă o legitimitate, o vizibilitate foarte mare. Pentru mulți a fost și o rampă de lansare mai departe în politica națională. Este foarte complicată această luptă”, a spus Kelemen, miercuri, pe B1 TV.

Acesta susține că Bucureștiul are o structură socială diferită de alte orașe mai mici sau mai mari, iar fiecare categorie socială își caută un anumit tip de candidat.

”Depinde cine va transmite mesaje pentru mai multe categorii sociale din Capitală. Cel care este în funcție, Nicușor Dan, are avantajul primarului în funcție, dar e foarte dificil în București să câștigi al doilea mandate.

Am văzut în cazul Gabrielei Firea acum 4 ani. Cei care vin din urmă au șansa de a arăta ce trebuie făcut diferit de ce au văzut bucureștenii”, a mai spus liderul UDMR.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentNicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, față în față după scandalul uriaș din Coaliție! Ședință decisivă pentru funcțiile-cheie
Articolul următorVal de neregului descoperite la Primăria lui Piedone. Anchetă în urma raportului Curții de Conturi