UDMR anunță că nu va semna moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Social Democrat. Într-un interviu acordat postului de radio RFI, liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a spus că Uniunea nu își dorește „o abordare politicianistă a acestei chestiuni”.

PSD a anunțat că va depune o moțiune de cenzură pentru demiterea cabinetului Orban la începutul săptămânii viitoare.

UDMR nu își dorește o soluție care să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție în cazul epidemiei Covid-19, a explicat la RFI Cseke Attila.

Senatorul a spus că decizia în privința votului pe moțiune va fi luată în grupurile parlamentare, conform procedurilor interne. „Nu aş putea să vă dau un răspuns tranşant cum vom vota. Vom analiza la momentul respectiv. Vom aborda strict la momentul respectiv în ce situație este țara și ce este mai eficient pentru țară”, a spus Cseke Attila. „Trebuie văzute consecințele politice și administrative ale trecerii unei moțiuni de cenzură în acest context pandemic”, a subliniat senatorul UDMR.

Liderul senatorilor UDMR spune că „mulți nu știu ce se va întâmpla în septembrie, în ce sens va evolua criza pandemică. În nici un caz, UDMR nu își dorește să existe o soluție care eventual să înrăutățească și mai mult posibilitățile de intervenție. Evident că sunt și critici și am formulat și noi critici, nu puține, pentru că sunt de criticat multe măsuri ale guvernului”, a mai afirmat Cseke Attila.

Articolul precedentNelu Tătaru: ”Toți elevii, de la clasa I până la clasa a XII-a, vor purta măști în timpul orelor și în pauze. Excepție vor face elevii de grădiniță”
Articolul următorLudovic Orban: „Azotatul de amoniu din portul Constanța urmează să fie transportat către destinație”