Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 30 de noi de contracte de finanţare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în valoare de 39,7 milioane lei, pentru dezvoltarea infrastructurii pentru transportul verde, incluzând asigurarea unor puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Conform unui comunicat transmis luni de MDLPA, contractele, în valoare totală de 39.734.045,57 lei, au fost încheiate cu autorităţile publice locale din 30 de unităţi administrativ-teritoriale şi vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin înfiinţarea unor sisteme de management local, modernizarea şi extinderea sistemelor de monitorizare şi supraveghere video a spaţiului public, precum şi asigurarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.009 contracte de finanţare, în valoare totală de 20.783.368.356,25 de lei, a precizat ministrul.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentRealitatea STAR s-a lansat. “Deșteptarea de seară”, cu Laurențiu Botin, de la ora 21! De luni până joi
Articolul următorIlie Bolojan, rămas fără permis în județul Satu Mare, după ce a gonit cu 138km/h! IPJ-ul a dat informații lacunare după 3 zile de la eveniment