Eduard Novak a cucerit medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo (ciclism, proba de urmărire individuală 4000 m), iar după festivitatea de premiere a ținut să-i mulțumescă într-o postare pe Facebook premierului Florin Cîțu pentru susținere.
“Mulțumesc, domnule prim-ministru Florin Cîţu, pentru susținere! Sunt fericit să pot aduce această medalie acasă. Nu aș fi reușit fără suportul colegilor din Guvernul României. Mi-ați dat curaj” – Eduard Novak.

Răspunsul premierului Cîțu nu s-a lăsat prea mult așteptat:
 
“Încă o medalie pentru România! Felicitări, Eduard Novak pentru argintul obţinut la proba de urmărire individuală 4.000 m pe velodrome, la Jocurile Paralimpice care se desfăşoară în aceste zile, la Tokyo.
 
Un ministru bun, un sportiv performant! Baftă în continuare! Mult succes tuturor sportivilor care fac parte din delegaţia României la Jocurile Paralimpice! Mândri de voi!” – Florin Cîţu, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentAniversarea a 100 de ani de relații diplomatice româno-nipone marchează ridicarea platformei de lucru catwalk a podului suspendat de la Brăila
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Cum a ajuns pastorul liberal-conservator Robert Sigartău în echipa “progresistă” a lui Florin Cîțu