Fostul director al clubului CSM Târgu Mureș, Kacsó Sándor, este noul administrator public al municipiului Târgu Mureș. El a fost prezentat oficial marți, de primarul Soós Zoltán.

 
 
”De la înființarea funcției, am avut numeroase întâlniri și discuții în vederea selecției persoanei potrivite pentru acest post. Experiența profesională și managementul performant pe care l-a aplicat la nivelul Clubului Sportiv Municipal timp de un an au fost criteriile care au înclinat balanța în favoarea mandatării domnului Kacsó pentru această funcție”, a declarat primarul Soós Zoltán.
 
Potrivit contractului de management, Kacsó Sándor va răspunde, printre altele, de coordonarea Administrației Domeniului Public, a Serviciului Public Ecologie Peisagistică și Salubrizare dar și a Clubului Sportiv Municipal.
Acesta va participa activ la elaborarea planului de dezvoltare locală, va face propuneri în vederea creării unor noi posibilități de investiții, va oferi suport și consiliere economică în ceea ce privește fundamentarea proiectelor, a politicilor publice și a dezvoltării economice.
Kacsó Sándor deține un MBA în afaceri de la Universitatea Milton Keynes precum și o serie de specializări în alte domenii.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentJoe Biden vorbește de riscul unui „Armaghedon” nuclear după amenințările nucleare din Rusia – Mesaj de forță de ziua lui Putin
Articolul următorKelemen Hunor: România în mod normal de la 1 ianuarie, împreună cu Bulgaria şi Croaţia, pe transport terestru şi pe apă, intră în Spaţiul Schengen