Președintele UDMR Kelemen Hunor a transmis un mesaj de condoleanțe după ce viceprimarul comunei Suatu, județul Cluj, a fost găsit, duminică, decedat. Primele concluzii ale anchetei arată că acesta s-a sinucis.

„Am fost întristați să auzim despre moartea colegului nostru István Nagy. Ne exprimăm compasiunea față de locuitorii comunei Suatu, din județul Cluj, și față de familia viceprimarului decedat. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe István Nagy, condoleanțe celor dragi!”, scrie Kelemen Hunor, președintele UDMR.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri despre plecarea voluntară a bărbatului în vârstă de 49 de ani, din comuna Suatu. Pentru depistarea acestuia, au fost organizate acțiuni de căutare, în care au fost angrenați atât polițiști, cât si mijloace tehnice (drone) și patrule chinotehnice. De asemenea, căutările au fost sprijinite de localnici, jandarmi, dar și de voluntari din cadrul Cert.

István Nagy a fost găsit duminică, în jurul orei 10.30, fără viață, spânzurat, în extravilanul localității Suatu, județul Cluj. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările în acest caz continuă în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentȘeful ANAF, despre sfidarea OMV: „Toate companiile sunt egale. Dacă vor încerca să facă inginerii financiare, nu vor putea scăpa”
Articolul următorRealitatea STAR – vocea puternică pe care o așteptai. Martori-cheie în dosare mamut, sentințe judecătorești puse sub semnul întrebării