Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, la Găneşti, că formaţiunea pe care o conduce este responsabilă pentru voturile comunităţii, că îşi doreşte revenirea la guvernare şi speră ca după alegerile parlamentare să se contureze o majoritate solidă pentru cel puţin patru ani.

“Orice formaţiune politică asta doreşte, nu este ceva rău, nu este ceva obscur. Când te prezinţi la alegeri, indiferent că dacă vorbim de alegeri locale, parlamentare, prezidenţiale, dorinţa este absolută, legitimă să ajungă în Executiv, să fii capabil ca primar, ca majoritate în Consiliul Local, Consiliul Judeţean, apoi în Parlament şi în Guvern să pui în valoare programul. Asta dorim şi noi, vom vedea spre sfârşitul anului care vor fi rezultatele alegerilor parlamentare. Dar, bineînţeles, avem de parcurs un drum lung şi sper că, după alegeri, vom reveni la guvernare, fiindcă am demonstrat când eram în Guvern, doi ani şi jumătate, că avem proiecte pentru ţară, avem proiecte pentru fiecare comunitate şi nu numai că avem proiecte. Suntem în stare, avem şi forţa şi cunoaşterea necesară de a pune în aplicare ceea ce doresc comunităţile locale (…). Noi suntem responsabili pentru voturile comunităţii noastre şi sper că după alegerile parlamentare se va contura o majoritate solidă pentru cel puţin 4 ani”, a declarat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR spune că formaţiunile politice îşi vor pregăti “meniul” cu ceea ce au acumulat în “cămară”.

“Suntem ca orice om care vrea să pregătească un meniu foarte bun, dar când intră în cămară, pregăteşte meniul din ce are în cămară”, a spus Kelemen Hunor. 

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentSondaj INSOMAR. Ce cred românii despre coaliția de guvernare din țara noastră și cum va fi influențată România de alegerile din SUA
Articolul următorHaos în mandatul lui Alexandru Rafila. Lipsesc medicamente vitale, numeroși bolnavi sunt în pericol