UDMR Mureș a depus lista de candidați pentru Consiliul Județean și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la Biroul Electoral Județean Mureș.

„Alături de colegii cu experiență, care au lucrat și în actualul mandat, avem colegi noi în echipă, cum ar fi reprezentanții organizației de tineret și mai multe doamne care vor consolida echipa noastră. Toți sunt oameni pregătiți, cu care putem continua munca începută și cu care vom reuși să implementăm planurile pregătite ”, a declarat Péter Ferenc, președintele organizației UDMR Mureș, după înregistrarea candidaților.

„Am încheiat cel mai de succes mandat din ultimele decenii în ceea ce privește proiectele de infrastructură și sumele alocate pentru dezvoltare. Am finalizat investiții majore pe care le-am început mai devreme, tot sub conducerea UDMR, cum ar fi depozitul de deșeuri și complexul Transilvania Motor Ring. Am asfaltat peste 300 de kilometri de drumuri județene, am salvat de la închidere și am dezvoltat Aeroportul Târgu Mureș, am lansat o serie de investiții noi, punând județul Mureș pe o traiectorie de dezvoltare ascendentă”, a subliniat Ferenc Péter, candidat din partea UDMR la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, care a depus documentația candidaților fiind însoțit de viitoarea echipa de consilieri județeni și de Vincze Lóránt, europarlamentar UDMR.

Sursa: zi-de-zi.ro

Articolul precedentAlegeri locale 2020. PNL, în pericol să rămână fără candidat la Sectorul 5
Articolul următorSenatorul UDMR Cseke Attila, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Oradea, şi-a prezentat cele şapte proiecte majore