UDMR a depus liste de candidaţi la alegerile parlamentare, complete şi parţiale, în toate judeţele ţării, dar şi pentru străinătate.

Potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES, UDMR are în total 568 de candidaţi în circumscripţiile din ţară şi cinci candidaţi în circumscripţia din străinătate.

“UDMR a înregistrat liste complete de candidaţi în 34 de judeţe şi liste parţiale în 8 judeţe, dar şi în străinătate. În data de 7 octombrie, UDMR a depus peste 150.000 de semnături de susţinere, precum şi lista de candidaţi ai Uniunii în circumscripţia din străinătate. Prin înregistrarea listelor în toate judeţele s-a încheiat procedura de desemnare a candidaţilor Uniunii”, se arată în comunicat.

Pentru UDMR Arad, la Senat candidează Biro Zoltan, Boloni Gyorgy, Tripon Margareta-Ildiko, iar la Camera Deputaţilor – Farago Peter, Bognar Levente-Gergely.

La Bihor, pentru Senat candidează Cseke Attila-Zoltan, Szabo Jozsef, iar la Cameră – Szabo Odon, Biro Rozalia-Ibolya, Oltean Csongor.

La Harghita, pentru Senat candidează Tanczos Barna, Antal Istvan-Lorant, iar la Cameră – Kelemen Hunor, Hajdu Gabor, Bende Sandor.

La Cluj la Senat candidează Laszlo Attila, Vakar Istvan, iar la Cameră – Csoma Botond, Talpas Botond.

La Covasna pentru Senat candidează Fejer Laszlo-Odon, Benko Erika, iar la Cameră – Miklos Zoltan, Konczei Csaba, Benedek Zakarias.

La Caraş-Severin la Senat candidează Mărgăi Zoltan, Alb Elvira, iar la Cameră – Kelemen Attila, Szekely Atila-Robert.

La Satu Mare la Senat candidează Turos Loránd, Găman Mihaly, iar la Cameră – Magyar Lorand Balint, Nagy Szabolcs.

La Sălaj la Senat candidează Kovacs Irina Erzsebet, Dari Toma, iar la Cameră – Seres Denes, Bogya Annamaria.

La Timiş la Senat candidează Farkas Imre, Halasz Ferenc, iar la Cameră – Molnar Andras, Sipos Ilona.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentGuvernul a decis că firmele pot să-și plătească taxele până la Crăciun
Articolul următor100% TU DECIZI! Claudiu Năsui, deputatul “fără penali”. Câți bani are familia lui