Consiliul Delegaților Teritoriali al UDMR Mureș a decis luni, 5 octombrie, prin vot secret, cu ocazia unei ședințe găzduită de Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș, ordinea candidaților din Mureș pe lista ”Lalelei” la Camera Deputaților, respectiv la Senat, la alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie, informează zi-de-zi.ro.

Csép: ”O să lucrez în continuare în domeniul social”

Astfel, pentru Camera Deputaților, cei 99 de delegați ai UDMR Mureș au decis următoarea ordine pe lista candidaților înscriși în competiția internă:

1) Kolcsár Károly (actual consilier județean): 75 de voturi;

2) Csép Éva Andrea (actual deputat): 57 de voturi;

3) Birtalan István Balázs: 55 de voturi;

4) Vass Levente (actual deputat): 48 de voturi;

5) Hamar Alpár Benjámin: 39 de voturi.

Competiția internă pentru Senat a avut doi candidați, iar delegații au decis următoarea ordine:

1) Császár Károly Zsolt (actual senator): 59 de voturi;

2) Novák Csaba Zoltán (actual senator): 27 de voturi.

”Aș vrea să mulțumesc colegilor pentru că mi-au acordat încredere pentru încă 4 ani. Consider că primul loc pe lista senatorilor înseamnă un loc eligibil. Voi continua cu aceeași forță și ardoare munca începută în anii trecuți. Sunt foarte multe de făcut, la Legea vânătorii, la Legea proprietății, la Legea restituirilor, unde sunt foarte multe deficiențe. Am încercat în 4 ani să rezolvăm aceste probleme, iar parțial am și reușit. Vom continua munca și sperăm ca în următorii 4 ani vom rezolva toate aceste probleme”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Császár Károly Zsolt, senator UDMR de Mureș.

Sursa: zi-de-zi.ro

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 88. Începe marea curățenie în politică
Articolul următorOpt UAT-uri din Bistrița-Năsăud cu incidență de infectări de peste 1,5 la mia de locuitori, cu RESTRICȚII! În două dintre acestea devine obligatorie și purtarea măștii pe stradă